Е3 – най-голямата гейминг конференция в света официално е отменена

...
Е3 – най-голямата гейминг конференция в света официално е отменена
Коментари Харесай

Отмениха най-голямата гейминг конференция заради коронавирус

Е3 – най-голямата гейминг конференция в света публично е анулирана поради разпространяването на COVID-19. Решението е взето като защитна мярка.

„ Заради засилващите се терзания от разпространяването на новия ковид, взехме решение конференцията да не се състои. Това е най-хубавият метод за деяние в тази непредвидима световна обстановка “, пишат уредниците в формалното изказване.

Те прибавят, че са извънредно разочаровани, че няма да могат да проведат събитието, само че „ здравето на нашите почитатели е по-важно “.
COVID-19 засегна и международната развлекателна промишленост Отменени са редица кино министър председатели, кино фестивали, концерти и турнета
Световната асоциация на развлекателния програмен продукт, които са уредниците на събитието, ще пуснат опция за онлайн запознаване с нововъведенията в сектора, които трябваше да се оповестят по време на конференцията.

Конференцията трябваше да се случи сред 9 и 11 юни в Лос Анджелис. Е3 нормално събира към 70 хиляди души, работещи в гейминг промишлеността, публицисти и почитатели.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР