Е, по-голям реверанс от това няма как да се получи.

...
Е, по-голям реверанс от това няма как да се получи.
Коментари Харесай

Божана Кацарова Вкара Кулагин В Миша Дупка! Вижте Как Го Нареди!

Е, по-голям поклон от това няма по какъв начин да се получи.

Но откакто се върнахме от „ лудницата “ някои неща станаха в действителност нетърпими и в един миг и на мен ми избиха чивиите. Да унищожиш торта за малко дете и да се подиграваш с труда на другите хора не е прелестно. Не го съдя и в случай че го срещна на улицата ще му кажа: „ Здрасти, пандишпанче “. Животът продължава, просто той няма място в моя и единствено той губи. Моят живот е пъстър, цялостен с най-готините хора, които можеш да си представиш “, споделя готвачката.

Ричард и Розмари

Божана разяснява и любовната история сред Ричард и Розмари. „ Иде ми да повърна и да ми изнесеш легена! Когато ги гледах тях двамата в съзнанието ми беше единствено аз и Николай и ме напушваше смях. Магаре и Космос! Това са взаимоотношения, поради които в обществото след това има злословия, клюкарствуване и целият този отбор от неприятности. Ще дам съвет на хората да се обичат същински “, споделя Кацарова.

Божана обаче бе безапелационна, че освен Ричард се е хвалел със половите си завоевания. „ Но това не го е правел единствено той в Къщата. Имах диалог с различен участник, който описа доста по-цветущо с нецензурни изрази връзките си с девойки.

Става въпрос за Папи Ханс. Това е същата обстановка, както и спечелилият Наско, който описа по какъв начин е изгубил девствеността си. В България мъжете към момента не са с чувството, че дамите не са просто средство за облекчаване на нагона, не са неодушевен предмет. Жените са равноправни персони в обществото и който не ги почита и уважава – да духа супата, тъй като настават едни други времена “, споделя Кацарова.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР