е основният ни опонент, защото са най-голямата политическа сила. Това

...
е основният ни опонент, защото са най-голямата политическа сила. Това
Коментари Харесай

Борис Бонев: Номинацията на Хекимян е знак, че всеки в ГЕРБ е пионка в ръцете на Борисов

е главният ни конкурент, тъй като са най-голямата политическа мощ. Това сподели в предаването " Денят онлайн " по Нова Нюз лидерът на листата на " Обединени за София " за локалните избори и водач на " ".

Днешният избор повдига три съществени посоки за размисъл, сподели той във връзка издигнатата от – кандидатура на за кмет на София.

Първо, това може да е да опит да бъде сменена фасадата, зад която дерибействат с сменени публични поръчки и непросветеност. Досега тази фасада беше Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска. Вторият миг - приказваме за човек, който единствено преди седмица е бил привикан на килимчето в Банкя и господин Борисов му е споделил, че ще бъде номиниран за кмет, не виждам какви са неговите дела и връзки с партията, която го издига. Трето, тормози ме, че акцията на става пленник на вътрешнопартийни интриги на Борисов, че без значение какво мисли всеки редови член на, най-после взема решение единствено той, съобщи Бонев.

По думите му номинацията на Хекимян е знак, че всеки в е пионка в ръцете на Борисов. Всички знаем кой дърпа конците в Столична община и това нормално не е кметът, добави лидерът на листата на " Обединени за София ".

Винаги е доста мотивиращо, когато имаш главен конкурент. Приехме го изцяло умерено, тъй като ние знаме нашите мощни страни, работим по в детайли написана стратегия, вършим срещи на терен от повече от три месеца. За нас няма подозрения, че играем за победа, акцентира.

Попитан за какво Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не е взел участие в представянето на кандидатурата на за какво не е взел участие в акцията, водачът на " " разяснява: Може би доста го е позор от резултатите на в София. Странно е да не взе участие в акцията, откакто еднолично реши кой ще е претендентът. Резултатите от 18-годишното ръководство на са забележими на всички места в София. И аз да бях на негово място, щеше да ме е позор.

Бонев заяви, че на следващия ден ще бъде оповестена цялата листа за общински съветници на " Обединени за София ". Говорим за хора, които същински обичат София и същински желаят да вземат решение нейните проблеми, увери той.

Нашият метод постоянно е бил прагматичност и съответни решения. Нашата цел е заслужено, уравновесено развиване на София, сподели още.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР