е криминален , в който историята тръгва от откритото на

...
е криминален , в който историята тръгва от откритото на
Коментари Харесай

Криминалният сериал Blindspot

е престъпен, в който историята потегля от откритото на Times Square на единственото допустимо място без видимост от камери голо момиче. Тялото й е изпъстрено с многочислени. Заради една от тях - името на специфичния сътрудник Кърт Уелър, член на отряд от ФБР за сериозни обстановки, мистериозната хубавица попада тъкмо в този отдел.  Ако кожата на младата жена е като екзотична карта с многочислени надписи и рисунки, то в паметта й с изключение на епизодични несвързани случки няма спомен и познание за това коя е и от кое място идва. Възрастта и някои елементи карат опитния сътрудник да припознае в непознатата, подложена на специфична процедура за заличаване на паметта, от дълго време изчезналата си другарка от детството Тейлър Шоу. За изгубването й е упрекнат и обвинен бащата на Уелър, само че заради ненамиране на тялото и липса на доказателства е оставен на независимост.

Самият Кърт на единствено подозира, само че е уверен във виновността и не приказва с татко си. С появяването на Джейн и още повече след положителната проба ДНК, удостоверяваща съвпадане, сътрудникът за наслада на сестра си и племенника си прости на смъртно болния си татко. Това обаче се оказва неистина, замислена и осъществена от специфична екстремистка група, сложила си за цел да се внедри във ФБР, с цел да осветли разнообразни злепоставящи организацията, държавното управление и страната случаи. Доверили се на подсказките, татуирани върху кожата на Джейн, агентите от отряда водят следствия за тях и стигат до отговори, от които произлизат нови въпроси.

Напрегнат и динамичен, този трилър, основан от Мартин Геро, с присъединяване на Съливан Стейпълтън и Джейми Александър, припомня в преобърнат вид добре познатия " Черният лист ". В момента върви към този момент втори сезон. Чудесен е за дългите зимни вечери, когато не ни се излиза отвън дома и не ни се желае, поуморени от напъните да се оправим с изискванията, в които снегът и студът са ни сложили в нашия сякаш европейски град, да ангажираме мислите си с сходни на ежедневни проблеми неща. Ако, ситуирани комфортно пред, прибавите и чаша с обичаното си пиво, ще имате едно нелошо решение за прекарване на часовете преди сън.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР