е интериорно студио, съсредоточаващо усилията си в създаването на поръчкови

...
е интериорно студио, съсредоточаващо усилията си в създаването на поръчкови
Коментари Харесай

Kuhnia.bg създава кухни по поръчка, изцяло съобразени с индивидуалния стил на всеки клиент

е интериорно студио, съсредоточаващо напъните си в основаването на поръчкови кухни, напълно съобразени с потребителските условия и усети. Ако обзавеждането на мечтания дом е идната идна стъпка за вас, то несъмнено ще се нуждаете от благонадежден сътрудник, който да трансформира кухнята ви във допустимо най-приветливото, красиво и функционално помещение. Освен с екип от професионални интериорни дизайнери, Kuhnia.bg разполага и със собствен онлайн магазин, където клиентите откриват съвременни модулни кухненски комплекти, свободностоящи уреди, уреди за вграждане и богат асортимент от кухненски аксесоари, нужни за изцяло.


Индивидуален метод и оптималната потребителска задоволеност
Екипът на студиото залага на самостоятелния метод и във връзка с създаваните по поръчка дизайни, и що се отнася до обслужването на клиентите на онлайн магазина. Предоставя се опция за 15-минутна безвъзмездна онлайн консултация, а, в следствие, цялостната връзка също е допустимо да бъде осъществявана отдалечено. Това несъмнено е неправдоподобен плюс за клиентите, живеещи отвън рамките на гр. София, където и се намира физическото студио.

„ За екипа ни е чест да участваме в обзавеждането на кухните на нашите клиенти. Знаем, че кухнята постоянно бива определяна като душата на дома – напълно сме съгласни с това изказване и това е главната причина, заради която се стараем оптимално при основаването на всеки един дизайн. Важно е да сме разполагаем за своите клиенти, държим на връзката – знаем какъв брой доста елементи, детайлности и уточняване на разнообразни въпроси вървят ръка за ръка със основаването на един кухненски дизайн. Искахме да създадем платформа, посредством която клиентите ни да могат умерено да задават всички свои въпроси, а ние, от своя страна, да им помогнем при решаването на разнообразни проблеми. “ - споделя Лия Василева, шеф на Kuhnia.bg
Kuhnia.bg работи с качествени материали и има в екипа си едни от най-хубавите фрагменти в интериорния дизайн
От екипа акцентират значимостта от потреблението на висококачествени материали за постигането на най-хубавия дизайн за кухненското помещение – клиентите имат опция да избират сред МДФ, ПДЧ, фурнир както и висок клас натурален масив за своите бъдещи кухни. Богатият опит и пъстрото портфолио на студиото сигурно ще оказват помощ на клиентите при вдъхновението и избора на дизайна на съвършената кухня за техния дом.

Kuhnia.bg има богат опит в обзавеждането на кухни, в основаването на и в точното угаждане на потребителските желания и усети. Възможност за доставка до всяка точка на страната, монтаж и онлайн съвещания са единствено част от множеството услуги, предлагани от студиото. Интериорните дизайнери с наслада ще ви осведомят по отношение на последните трендове в обзавеждането, а за спомагателна информация бихте могли да следите както блога на уеб страницата на студиото, по този начин и активността им в обществените мрежи.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР