е готова да посрещне новия сезон с нова прическа, но

...
е готова да посрещне новия сезон с нова прическа, но
Коментари Харесай

Анджелина Джоли чукна критичните 43! Но не на години, а на килограми!

е подготвена да посрещне новия сезон с нова прическа, само че не може да избяга от депресията, която я изяжда. Както към този момент стана ясно, холивудската звезда към този момент е русокоска, само че почитателите й се вълнуват повече за изпосталялото й тяло, в сравнение с от цвета на косата. Почитателите й са разтревожени, тъй като тя се топи безусловно пред очите им.

8-годишната хубавица към този момент тежи сериозните 43 кг. Заради отсъствието на персонален живот Анджелина Джоли се пробва да се държи толкоз заета, че от време на време не помни да се храни. Само преди седмица звездата е колабирала, до момента в който пазарувала с едно от децата си. Наложило се в бутика да бъде извикан парамедик, който да й окаже първа помощ.

Личните проблеми на Анджи я трансфораха в анорексичка. Под необятни облекла тя крие крайници като солети, а фигурата й като цяло е изгубила младежката си прелест. Шокиращото намаляване на актрисата почнало още по време на брака й с Брад Пит. Тогава тя беше стигнала до сериозните 40 кг. След развода хубавицата се беше позакръглила, само че в този момент още веднъж е като ходещ скелет.

Бившата й половинка Брад Пит се радва на отлично здраве и последната вест към него е, че е заживял под един покрив с новата си обичана Инес де Рамон.

Източник: „ Уикенд “

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР