е бягане пред вятъра. Каквото и да се говори, той

...
е бягане пред вятъра. Каквото и да се говори, той
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Оставката на Цацаров е бягане пред вятъра

е тичане пред вятъра . Каквото и да се приказва, той е бил осведомен за инспекцията. Това съобщи народен представител от Демократична България и зам.-председател на 47-то Народно заседание ген. Атанас Атанасов пред Българска национална телевизия.

По думите му дейностите са подхванати поради по този начин наречената спекулация Цумгейт. " Дойде му времето ", посочи Атанасов, съгласно който Цацаров може да бъде един добър юрист.
 Надежда Йорданова: Дните на Цацаров бяха преброени
Надежда Йорданова: Дните на Цацаров бяха преброени

В Министерство на правосъдието работят по сигнали против основния прокурор

Според него КПКОНПИ било основано от няколко структури, съединени на едно място, с цел да се откри работно място на Сотир Цацаров. КПКОНПИ не реализира никакви резултати и е належащо да се правят промени, оцени Атанасов , който е песимистичен към работата на такива паралелни институции. Прокуратурата би трябвало да се занимава с противозаконните и нетрудовите приходи, само че точно поради бездействието на държавното обвиняване по избрани публични случаи, се търси успореден механизъм за проверява, сподели Атанасов.

Той уточни, че не може една бухалка да се трансформира в нова бухалка, а би трябвало да се направи радикална смяна в прокуратурата. В Борисовата страна има хора на основни позиции, които не си отиват, посочи Атанасов и добави, че прокуратурата не работи съответно на равнище висшите страни на властта.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР