Дюселдорф. Близки, приятели и роднини на жертвите на разбития във

...
Дюселдорф. Близки, приятели и роднини на жертвите на разбития във
Коментари Харесай

Das Rheinische Post: Около 20 хил. души подписаха петиция за продължаване на разследването на катастрофата на „Джърмануингс“

Дюселдорф. Близки, другари и родственици на жертвите на разрушения във Френските Алпи аероплан на „ Джърмануингс “ събраха 20 хиляди подписи за продължение на следствието на най-тежката авиокатастрофа в историята на Германия, оповестява вестик Das Rheinische Post.
Франк Ноак от Хале е инициирал петицията преди към месец. Начинанието му е подкрепено от към 70 души, изгубили свои близки в трагичния случай. „ Нямахме за цел да съберем съответен брой подписи “, признава Ноак, изгубил щерка си в злополуката от март 2015 година
При случая във Френските Алпи починаха 150 души. Според следствието, водачът е разрушил съзнателно машината на „ Джърмануинг “. По-късно стана известно, че той е имал психическо заболяване преди години, само че разрешителното му за осъществяване на полети не е било отнето. Разследването бе прекъснато през януари тази година.
Но Ноак и другите опечалени фамилии не желаят делото да завърши по този метод. Петицията има за цел да подсигурява, че ще стартират спомагателни следствия. Според Ноак би трябвало да бъдат дадени уточнения за дейностите на други лица, имащи отношение към нещастието. Например, ролята на лекарите би трябвало да бъде прегледана по-отблизо. В своята петиция роднините изискват повече инспекции на водачите преди допускането им в гражданската авиация.

Превод и редакция: Тереза Герова
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР