Дюкенс Назон отбеляза и двата гола за ЦСКА-София при 2:0

...
Дюкенс Назон отбеляза и двата гола за ЦСКА-София при 2:0
Коментари Харесай

Назон вкара два гола, ЦСКА-София би ЦСКА 1948

Дюкенс Назон означи и двата гола за ЦСКА-София при 2:0 над ЦСКА 1948. С триумфа алените събраха 15 точки и се изкачиха на четвърто място в класирането. ЦСКА 1948 остава седми с 13 точки.

Победата е втора подред за отбора на Нестор ел Маестро и трета в последните четири мача. Домакините преобладаваха напълно и направиха най-силния си дуел от старта на сезона. През първото полувреме Даниел Наумов избави удари на Линдсет и Хайнц.

След почивката Наумов още веднъж спря Хайнц. Четвърт час преди края грешка в отбраната на гостите разреши на Хайнц да овладее топката в наказателното поле и от аутлинията да върна към Назон, който не сгреши на празна врата – 1:0 за ЦСКА-София.

Назон се разписа за повторно в 81-а минута., напредна самичък против Наумов и вкара за 2:0. Той към този момент има пет гола през сезона, всичките в последните четири мача.

По-рано през днешния ден Локомотив Пловдив победи с 1:0 Етър и се върна на върха на класирането. Единственото попадение вкара Евандро в добавеното време на първата част. Етър игра близо час с човек по-малко поради червен картон на Мариян Иванов. Успехът е осми следващ за Локомотив. Железничарите имат 25 точки от 9 кръга – две повече от втория.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР