Dyson, британски производител на домакински уреди, пуска на пазара своята

...
Dyson, британски производител на домакински уреди, пуска на пазара своята
Коментари Харесай

Безжична прахосмукачка с лазер, насочен към боклука

Dyson, английски производител на домашен уреди, пуска на пазара своята нова прахосмукачка Dyson V15 Detect, която се характеризира с лазерна система за разкриване на прахови частици с величина 10 микрона. Почистваната зона, ситуирана пред работната зона на четката на прахосмукачката, е осветена с лазер и демонстрира степента на замърсяване на пода.

Потребителят на прахосмукачката ще може образно да види по какъв начин подовете в стаята се нуждаят от разчистване. Освен това, за разлика от обичайна подсветка, конфигурирана в някои модели прахосмукачки и показваща пространството, което се почиства с прахосмукачка, Dyson V15 Detect разполага със система, която ви разрешава да разберете какво прахосмукачката смуче.

Dyson V15 Detect замества предходния флагман на компанията, V11, пуснат през 2019 година. Новият модел има екран с течни кристали, който ви разрешава да получите повече информация, да изберете режим на работа и да следите оставащото зареждане на батерията. Акумулаторната батерия обезпечава един час непрестанен живот на батерията.

В допълнение към лазера за осветление на прахуляк, друго изобретение е новият акустичен пиезосензор, който в композиция с нов микропроцесор управлява въздухозаборника на прахосмукачката, с цел да дефинира както размера, по този начин и количеството прахуляк.

Тази информация се предава на вградения LCD екран и изпраща команда към основния мотор, която може да усили мощността на засмукване, в случай че прахосмукачката открие задоволително огромни частици прахуляк или парчета. Двигателят Dyson Hyperdymium работи при 125 000 об/мин. Понастоящем прахосмукачката Dyson V15 Detect се предлага на уеб страницата на компанията за 700 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР