Дяволитият му поглед, непринуденият смях, новаторската му дейност в защита

...
Дяволитият му поглед, непринуденият смях, новаторската му дейност в защита
Коментари Харесай

В затрогващо коледно послание Елизабет Втора сподели пред цялата страна, че принц Филип ѝ липсва

" Дяволитият " му взор, " непринуденият смях ", " новаторската " му активност в отбрана на околната среда... Елизабет Втора показа през днешния ден, че нейният починал брачен партньор Филип й " липсва " в затрогващо възпоменателно слово по време на обичайното й обръщение за Коледа - празник, още веднъж засенчен от COVID-19, съобщи Франс прес.

" При все че за мнозина това е интервал на огромно благополучие и забавление, Коледа може да бъде мъчно време за изгубилите скъпо създание. Тази година изключително добре разбирам за какво ", съобщи кралицата в това записано в замъка Уиндзор телевизионно послание, изпълнено с персонални нотки, както не се случва постоянно, оповестява Българска телеграфна агенция.

Тя се появи с алена рокля, седнала на писалище с сложена фотография на Филип и нея самата. Двамата се гледат един различен с усмивка. Снимани са през 2007 година по случай диамантената им женитба (60 години брак). Елизабет Втора носеше сапфирена брошка във формата на хризантема, която бе слагала по време на медения си месец през 1947 година - същото украшение се вижда и на фотоса от 2007 година

Деветдесет и пет годишната кралица увери, че съумява да почерпи " огромна разтуха " от многочислените съболезнования, получени след гибелта на Единбургския херцог през април на 99-годишна възраст.

Големият й наследник Чарлз и брачната половинка му Камила по Коледа са до нея, само че не и щерка й Ан, която се сложи в изолираност, откакто мъжът й бе тестван за Коронавирус с позитивен резултат. Принц Уилям - най-големият наследник на Чарлз, жена му Кейт и трите им деца прекарват Коледа в Източна Англия.

" Въпреки че поради Коронавирус не можем да честваме (Коледа), тъкмо както бихме желали, можем въпреки всичко да се насладим на голям брой цялостни с наслада обичаи " - да пеем коледни песни или да украсим елха, уточни в посланието си Елизабет Втора във връзка смисъла на Коледа за сближение на фамилиите.

Британската кралица обърна внимание, че са нужни особени грижи за децата, които " ни учат, че раждането е поява на нещо ново с безконечен капацитет. Това е смисълът на коледната история, който я прави толкоз универсално привлекателна ", съобщи тя, представена от ТАСС.

Елизабет Втора обаче не загатна въобще принц Хари и брачната половинка му Меган, които през 2020 година се разделиха с кралското семейство и живеят в Калифорния - при все това я зарадва раждането на четири деца в кралската фамилия през 2021 година, измежду които е и Лилибет, второто дете на двойката, отбелязва Агенция Франс Прес.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР