Дядото на изоставеното снощи в парка бебе е отишъл в

...
Дядото на изоставеното снощи в парка бебе е отишъл в
Коментари Харесай

Пиян дядо отиде да си поиска изоставеното бебе, намериха и бащата

Дядото на изоставеното нощес в парка бебе е отишъл в полицията, с цел да вземе детето. Той обаче е бил в нетрезво положение и детето не му е било предадено, оповестява.

В момента биологичният татко на детето е на разпит в столичното Трето районно управление (на МВР). Продължава да се търси майката.

Снощи инцидентно минаващи хора откриха бебе в парка. Бебето е момиченце. В кошчето, в което е изоставено, е имало биберони, памперси, шишета за хранене и плик с облекла. По детето няма следи от принуждение и е в положително физическо положение. В момента то е настанено в столична педиатрия. Състоянието на момиченцето е положително, оповестиха от Специализираната болница за лекуване по детски заболявания – проф. доктор Ив.Митев ”. Бебето е към 5 месеца, тежи 4.6 кг и направените му проучвания до този миг сочат, че е относително крепко. Момиченцето е било леко обезводнено, защото не се знае какъв брой часа е било изоставено в горещините, само че сега положението му е нормализирано. Детето е умерено, храни се на всеки 2-3 часа и има отличен вкус, а когато е гладно схваща цялото поделение ”, разяснява доктор Михаил Желязков, доктор от болничното заведение. Лекарите са безапелационни, че става въпрос за относително добре гледано бебе.

Ако родителите на бебето се откажат от него, то ще бъде настанено в приемно семейство или в профилиран център. 

Това е вторият случай на изоставено бебе в границите на десетина дни. Първото бебе беше изоставено и след час потърсено от майка си, която се разкая и изиска да  си го прибере. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР