Дядото и майката на детето, което подкара кола с пистолет

...
Дядото и майката на детето, което подкара кола с пистолет
Коментари Харесай

Дядо насърчавал 10-годишния шофьор с пистолет

Дядото и майката на детето, което подкара кола с револвер в ръка в Пещера, са били в колата до него. Това сочат първите данни от следствието на скандално видео, на което се вижда по какъв начин 10-годишно момче е седнало зад кормилото на лек автомобил, а в едната си ръка държи револвер. Клипчето, което бързо бе изтрито от мрежата,  стана мотив за инспекция на полицията.

50-годишният дядо на невръстния лидер, който стои и предизвиква малчуганът да кара, се вижда на клипа. " Полицията незабавно извърши инспекция по сигнала. Най-важният акцент беше, че е възложен лек автомобил на 10-годишно дете, благосъстоятелност на 50-годишния му дядо ", разкри пред Нова Мирослав Стоянов, представител на ОДМВР-Пазарджик.

Автомобилът ще бъде дерегистриран, а на дядото ще се наложи санкция от 300 лева, обявиха от полицията.

" Пистолетът, с който театралничи на фотоси детето е газов. Той е лицензиран, само че най-вероятно бащата го е дал на 10-годишния за фотография малко след закупуването му ", допълниха от органите на реда.

" Детето е Асен Маринов, дружно със своята баба и дядо, са се завърнали за Коледните празници в България. От дълги години тримата живеят от години в Англия. Детето се отглежда при доста положителни условия, то дава отговор със самочувствие, отглеждано е при презадоволяване. 10-годишният Асен съжалява за постъпката си ", оповестиха от обществените служби.

На 6 януари бабата, дядото и Асен са се завърнали в Англия.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР