Дядо, който ръководеше сватба в Небраска, е изправен пред обвинения,

...
Дядо, който ръководеше сватба в Небраска, е изправен пред обвинения,
Коментари Харесай

Мъж, който служи на сватба в Небраска, случайно застреля 12-годишния си внук по време на церемонията, казва полицията

Дядо, който ръководеше женитба в Небраска, е изправен пред обвинявания, откакто инцидентно простреля 12-годишния си внук по време на церемонията, споделиха чиновници.

62-годишният Майкъл Гарднър ръководеше тържествата в Hillcrest Events в Дентън към 17:00 часа. в събота, когато той се опита да стреля с револвер Pietta Model 1860 Snub Nose, зареден с халосно патронник във въздуха, с цел да притегли вниманието на гостите на сватбата, съгласно заместник-началника на офиса на шерифа на окръг Ланкастър Бен Хучин.

Гарднър „ реши да завоюва вниманието на всички и да стартира сватбата с гръм и тропот “, сподели Хучин по време на конференция в понеделник.

„ Когато той реши да натисне ударника на този револвер, той се изплъзна и простреля внука му в лявото рамо, причинявайки пострадване “, сподели Хучин.

Боеприпасите 45 COLT бяха празни, само че Гардънър „ сложи черен барут в гилзата и по-късно го залепи “, добави основният заместител. „ И това, което имаме вяра, е, че лепилото е това, което е наранило детето “, сподели той.

Нараняванията на момчето не са животозастрашаващи и то е откарано в локална болница, преди да бъде трансферирано в Омаха за по-нататъшно лекуване, сподели Хучин.

Гарднър се съобщи на управляващите в понеделник и беше задържан по обвиняване в малтретиране на деца за повърхностно пукотевица с огнестрелно оръжие и пострадване на някого, сподели Хоучин, отбелязвайки потреблението на огнестрелно оръжие и сериозността на пострадванията, довели до обвиняването.

CNN не съумя да дефинира дали Houchin има законно посланичество.

„ Не имаме вяра, че Майкъл е възнамерявал да нарани внука си, само че актът не беше доста интелигентен “, сподели Хоучин, добавяйки, че депутатите не имат вяра, че алкохолът е забъркан в случая.

Дентън се намира на към 10 благи югозападно от Линкълн.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР