Дядо Коледа тази година почва да се стяга отдалече за

...
Дядо Коледа тази година почва да се стяга отдалече за
Коментари Харесай

Дядо Коледа подрани! Вече чака писмата

Дядо Коледа тази година почва да се стяга отдалече за новогодишните празници и към този момент събира писма на малчугани. От " Български пощи " ЕАД оповестиха старта на акцията. Началото е още през ноември, с цел да може отговорите от Добрия дъртак да бъдат разпратени до хлапетата до Коледа. В предходни години самодейността стартираше при започване на декември и до момента в който се обработят всички писма и отговорите, пътуваха чак до края на януари.

Както и преди, служителки в пощенските станции ще влязат в ролята на коледни елфи, които ще прочетат писмата до Белобрадия дъртак и ще изберат от тях най-трогателните и красиво завършените, чиито създатели ще получат награди.

От „ Български пощи “ още веднъж припомнят, че всяко детско писмо ще получи персонален отговор от Дядо Коледа, в случай че върху пощенския плик е изписан вярно адрес на подателя и е залепена марка от 65 ст. Крайният период за изпращане на писмата е 12 декември. Вместо адрес на адресат е задоволително да написа ясно „ За Дядо Коледа “.

Посланията от състезанието „ Най-красиво писмо до Дядо Коледа “, които съдържат рисунки, стихове, приложения стават владеене на уредника - „ Български пощи “ ЕАД, който може да ги употребява за разпространение на самодейността по определен от него метод.

Всяка година пощенските чиновници в Пловдив обработват по над 1000 писма от деца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР