Дядо Коледа падна от 24 етаж на жилищна кооперация и

...
Дядо Коледа падна от 24 етаж на жилищна кооперация и
Коментари Харесай

Дядо Коледа падна от 70 метра, децата в истерия!

Дядо Коледа падна от 24 етаж на жилищна кооперация и ужаси деца и родители, пристигнали да се порадват на празника и неповторимите му каскади.

Трагедията се разиграла в съветския град Челябинск. Дядо Коледа (Дядо Мраз, съгласно локалната традиция), в чиито одежди е бил облечен планинар, не съумява да извърши замисления номер - каскада, с който да впечатли малчуганите.

Събралата се към елхата пред кооперацията навалица трябваше да стане очевидец на комплициран трик със втурване с въжета, на първо място да се обърка.

Мъжът, чието име се се икономисва, пада трагично от тераса на 24 етаж. Според локални медии, алпинистът объркал защитните въжета и това довело до нещастието, написа Телеграф.

Децата не са видели тялото му, защото алпинистът се е приземил върху заснежена структура един етаж над равнището на земята. Въпреки това изпаднали в нервност, защото са станали очевидци на трагичния полет на Дядо Коледа. С тях работят психолози.

Дед Мороз в Челябинске сорвался с 24 этажа и разбился насмерть

Промышленный альпинист в костюме Деда Мороза должен был спуститься на площадку перед домом, само че перепутал веревки и упал с высотки на глазах у детей.
— Leyla (@Leylabaku1996)
Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР