Двупартийна група американски сенатори предложи да наложи санкции на руските

...
Двупартийна група американски сенатори предложи да наложи санкции на руските
Коментари Харесай

Американски сенатори предложиха санкции за Русия заради отравянето на Навални

Двупартийна група американски сенатори предложи да наложи наказания на съветските чиновници във връзка със обстановката с Алексей. Това се показва в изказване, оповестено на уеб страницата на демократичния сенатор Крис Кунс (от Делауеър), осведоми БГНЕС, базирайки се на ТАСС.
Както следва от документа, сенаторите показаха законопроект, който допуска опцията за „ налагане на наказания против съветски чиновници “ под претекст, че те може да са свързани с избрани случаи на „ нарушение на интернационалното право “.
 Запорираха сметките и конфискуваха жилището на Навални Запорираха сметките и конфискуваха жилището на Навални
Съдебни реализатори в Русия са конфискували жилището на Алексей Навални, заяви неговият прессекретар Кира Ярмиш в Twitter, представена...
Имената и длъжностите на лицата, във връзка с които могат да бъдат въведени ограничавания, не са посочени в документа. Възможните наказания включват " заледяване на активи " и отвод за издаване на визи. В допълнение, спонсорите на законопроекта включват сенаторите Марко Рубио (Флорида, републиканец), Бен Кардин (Мериленд, демократ), Мит Ромни (Юта, републиканец) и Крис Ван Холен (Мериленд, демократ). Те оферират администрацията на Съединени американски щати да „ показа отчет на Конгреса “, съгласно който някогашни и сегашни чиновници на Руската федерация може да са свързани със обстановката с Навални.
Законодателите желаят от администрацията на Съединени американски щати отчет за финансовите каузи на съветския президент Владимир Путин и неговия „ вътрешен кръг “, в това число членовете на фамилията му. Авторите на законопроекта се надяват, че Вашингтон ще реши дали глобите против Русия могат да бъдат наложени под претекст за нарушение на законите за надзор върху химическите и биологичните оръжия .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР