Двукратният шампион на България с отбора на Литекс (Ловеч) Стоян

...
Двукратният шампион на България с отбора на Литекс (Ловеч) Стоян
Коментари Харесай

Шампион с Литекс стана треньор в Трета лига

Двукратният първенец на България с тима на Литекс (Ловеч) Стоян Ставрев стартира работа като треньор на вратарите в третодивизионния Розова котловина (Казанлък), заяви фейсбук-страницата на клуба. 47-годишният Ставрев ще дава отговор за играчите под рамката както при мъжете, по този начин и в школата на клуба, която изключително в дребните възрасти – се радва на сериозен интерес от децата в града.

Ставрев е роден в Тополовград и стартира кариерата си в Хасково, след което през 1997-а година минава в Литекс (Ловеч). Там той остава до 2004-а година, като в този интервал е първенец на страната през 1998-а и през 1999-а година. Пак с Литекс два пъти подвига над главата си и Купата на България. С " оранжевите " записва 12 мача в европейските клубни шампионати. Кариерата му минава още през Берое, Локомотив (Пловдив), Черно море (Варна), където пък стартира и като треньор на вратарите. Общо в Първа лига с всичките клубове, чиито цветове е защитавал, има 195 мача, а във всички шампионати дуелите против името му са над 250.

След мачовете от есенния дял, Розова котловина (Казанлък) е на 5-о място в Югоизточната Трета лига с 36 точки или закъснение с 8 от водача ОФК Несебър. Но в Казанлък започнаха да приказват за нанагорнище в професионалния футбол след поредицата от прилични сезони, привличането на умел и потвърден треньор като Стоян Ставрев е още една индикация в тази посока.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР