Двукратният победител от Биг Брадър Джино Бианкалана е сключил тайно

...
Двукратният победител от Биг Брадър Джино Бианкалана е сключил тайно
Коментари Харесай

Джино Бианкалана строи блок срещу ресторанта си в столичен квартал

Двукратният победител от " Биг Брадър " Джино Бианкалана е сключил скрито брак с обичаната си Криастиана Канева, осведоми " Уикенд ". Двойката се е подписала в гражданското преди няколко месеца. Влюбените пазят събитиието в загадка, само че и двамата са желали щерка им Данаила да се роди в законно семейство. 

Кристиана и Джино се сгодиха през август 2022 година в Съединени американски щати. алко по-късно се разбра, че лекарката е бременна с първото им дете. Влюбените гълъбчета са подписали в гражданското в София през есента, а дъщеричката им се роди в края на януари тази година. Двамата са дружно от към 5 години. Джино се срещна с докторката по време на лекуването си в столична болница поради случая, при който едвам не загуби живота си. Малко по-късно умря и татко му, а лекарката беше до обичания си във всички сложни моменти и му оказа помощ преодолее тази голяма болежка.

" Уикенд " научи, че Бианкалана, чието родно име е Гино Ташев, стремително строи в столичния квартал " Манастирски ливади ". Риалити звездата гради 6-етажна жилищна постройка, състояща се от първокласни тристайни жилища и подземни гаражи. Строежът към този момент е съвсем приключен, научи вестникът от съседи на Джино. Блокът се намира тъкмо против заведението му. Преди градежа парцелът е бил паркинг, който Бианкалана купил и решил да застрои. Сградата е ситуирана в един от най-динамично разрастващите се региони на София и е наоколо до бул. " България " и МБАЛ " Света София ", където работи обичаната му, която сега е в отпуск по майчинство.

Срещу кооперацията се намира ресторантът на Джино, който е в американски жанр, само че не се радва на доста гости. Клиентите са най-вече от офисите към заведението, които избират да обядват в ресторанта на риалити звездата. Често заведението не работи вечер, тъй като няма гости. Въпреки това той отвори нов ресторант, само че в квартал " Драгалевци ", който е и с хотелска част.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР