Двудневна операция по издирването на изчезналия Янек Миланов започна във

...
Двудневна операция по издирването на изчезналия Янек Миланов започна във
Коментари Харесай

Водолази пак търсят тялото на Янек в язовир

Двудневна интервенция по издирването на изчезналия Янек Миланов стартира във водите на язовир " Дяково ". В интервенцията е включен екип от 30 водолази и криминалисти от София и полицията в Дупница, написа dennews.bg.

Все още не е ясно какво е завело проверяващите още веднъж до водния обект. Говорителят на Областната дирекция на полицията Катя Табачка единствено удостовери, без да оповестява повече детайлности към провеждащата се огромна акция.

На място има кола за спешна помощ, както и чиновници на Министерство на вътрешните работи.

43-годишният Янек Миланов е в неопределеност от 31 юли тази година. За последно е засечен от камери в джипа на някогашния телохранител на Братя Галеви Васил Капланов-Каплата в късната вечер на 31 юли.

Капланов бе задържан за закана с ликвидиране към Димитър Недев, който коментирал с обществените мрежи изгубването на Янек.

Синът на Капланов също се озова за малко в ареста. Той бе арестуван за увреждане на автомобила на изчезналия дупничанин, осъществено при започване на май тази година.

Тялото на Янек бе търсено в бент. " Дяково ", водоемите край Дупница, както и край с. Крайници. Масовите претърсвания започнаха след намесата на основния прокурор Иван Гешев, само че до този миг няма развиване.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР