Двубоят от осминафиналите на Шампионската лига ПСЖ - Борусия (Дортмунд)

...
Двубоят от осминафиналите на Шампионската лига ПСЖ - Борусия (Дортмунд)
Коментари Харесай

Защо Неймар се подигра със звездата на Борусия Дортмунд?

Двубоят от осминафиналите на Шампионската лига ПСЖ - Борусия (Дортмунд) (2:0) ще се запомни с доста неща. " Парк де Пренс " остана празен поради ковид, сред 3 и 4 хиляди ултраси на парижани подкрепяха тима пред арената, Неймар вкара с глава, след което отиде пред скамейката с запаси и имитира празнуването на гол на младата звезда на гостите Ерлинг Холанд, като застана в поза дзен.

Толкова явната провокация очевидно разстрои младока, който не сподели съвсем нищо, за разлика от мача в Дортмунд, когато вкара два гола на парижани. След мача в гаврата с него се включиха и останалите играчи на ПСЖ, които си направиха групова фотография на терена, а закачките с норвежеца продължиха и в съблекалнята.

Оказа се, че самичък Холанд е предизвикал всичко това с обява в обществените мрежи ден преди мача. Той качва фотография в Снапчат с текст " Моят град, не вашият ". Това не е останало неусетно от футболистите на френския отличник. След мача Неймар разгласява своя фотография в позата на Холанд, съпроводена с надпис " Това е нашият град, не твоят ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР