Двубоят между най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев и Дилиън Уайт

...
Двубоят между най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев и Дилиън Уайт
Коментари Харесай

Двубоят между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт с неясна дата



Двубоят сред най-хубавия ни боксьор Кубрат Пулев и Дилиън Уайт е с неразбираема дата. Мачът трябваше да бъде проведен до 21 юли, само че през днешния ден самият Пулев разгласи, че търгът за правата върху срещата, който трябваше да се състои на 10 май, е бил анулиран.

" Те желаеха да променат процентите - да не са 75 % на 25 в моя изгода, а да са 50 на 50. Преди два дни IBF се събра на съвет и реши, че процентите остават 75:25. Сега на 17 май ще се организира търгът, който ще дефинира кой ще вземе всички права върху мача и спечелилия ще реши къде ще се организира и къде ще се излъчва мача. Надявам се Зауерланд да победят и ние да решаваме къде да бъде мача. Има най-малък късмет срещата да се организира в София, само че сметките би трябвало да излязат. Има правила, мачът би трябвало да се провежда най-рано 45 дни след търга и най-късно 90 дни след него ", съобщи Пулев.

Кубрат Пулев се срещна през днешния ден с 40 момчета и девойки от СОУ „ Проф. доктор Дечо Денев ” в София във връзка 122-рата годишнина от основаването на първото по рода си  освен у нас, само че и на Балканит учебно заведение за деца с повреден слух.

" За тях е огромна наслада, а това на мен ми носи удолетворение и ми носи благополучие. Радвам се, че ги върша щастливи и съм направил деня им малко по-различен. Надявам се да им повлиая положително и да ги стимулирам ", добави Пулев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР