Двубоят между Берое и Славия предизвика сериозен мениджърски интерес. Основна

...
Двубоят между Берое и Славия предизвика сериозен мениджърски интерес. Основна
Коментари Харесай

Румънци гледали Тонислав Йорданов

Двубоят сред Берое и Славия провокира сериозен мениджърски интерес. Основна цел на визитата на сътрудниците бе нападателят на заралии Тонислав Йорданов, написа “Тема Спорт ”. Хеттрикът му при разгрома с 4:0 над Спартак (Варна) в предходния кръг провокира любознанието на клубове от Румъния, Сърбия, Гърция и Португалия, които имаха свои хора под Аязмото в събота следобяд. 

Нападателят пристигна при “зелено-белите ” тази зима от Арда, като част от договорката за прекосяването на Абубакар Тунгара при кърджалийци. 

Очаква се сътрудниците да продължат да наблюдават в Йорданов. В събота обаче те надали са видели нещо от него, а и като цяло от играта на Берое, която беше безобразно слаба. Особено преди почивката заралии бяха изрично надиграни и в следващ мач не демонстрираха безусловно нищо, с което да подскажат, че заслужават освен това от това да са в групата за оцеляване.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР