Двойките, които правят секс, трябва да се въздържат от целувки

...
Двойките, които правят секс, трябва да се въздържат от целувки
Коментари Харесай

Известен канадски лекар с уникални съвети за секса заради COVID-19

Двойките, които вършат секс, би трябвало да се въздържат от целувки и наложително да носят защитни маски, поучава един от най-известните лекари по публично здраве в Канада - Тереза Там. Всичко това е за хората да се предпазят от заразяване с ковид, прецизира здравният специалист съгласно БГНЕС.
" Сексът може да бъде комплициран, до момента в който светът страда от COVID-19, и то изключително за тези, които нямат непрекъснат съкровен сътрудник, нямат брак, или чиито полов сътрудник е изложен на по-висок риск от COVID-19, " заключи експертът.
 Шведките са принуждавани да вършат жесток секс Шведките са принуждавани да вършат жесток секс
„ Сексът постоянно е по-брутален, в сравнение с беше всекидневно по-рано “, споделя акушерката Катарина Свенсон Флуд от Швеция, на чиито п...
" Сексът с минимум заплаха за здравето е този, при който човек е самичък ", добави тя и прецизира, че думите ѝ не са смешка. А хората, които нямат непрекъснат полов сътрудник и разчитат на разнообразни такива, би трябвало " да пропущат целувки, да заобикалят контакт или непосредственост лице в лице, и да обмислят потреблението на защитна маска, която покрива носа и устата ".
Известният доктор поучава хората да лимитират потреблението на алкохол или " други субстанции, тъй че вие ​​и вашият сътрудник да можете да вземете рационално и безвредно решение за здравето си ". По думите на лекаря има " доста дребна възможност " от предаване на ковид посредством телесни течности от долната част на тялото - все пак Там поучава да се употребяват презервативи.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР