Двойките, които не са бързали със секса, са по-удовлетворени от

...
Двойките, които не са бързали със секса, са по-удовлетворени от
Коментари Харесай

Не бързайте със секса в началото на връзката

Двойките, които не са бързали със секса, са по-удовлетворени от връзките си. Този резултат от ново изследване даде съображение на сексолози и психолози да посъветват хората да не бързат с първата непосредственост и да я отсрочат най-малко с три месеца, което ще им разреши да се опознаят по-добре, оповестява БГНЕС.

За задачата на проучването експерти интервюирали 600 двойки, при които оптималната възраст не дамите не надхвърляла 45 години. 30% са започвали полови връзки още през първия месец. А при 28% физическата непосредственост е била отсрочена с половин година – и в тази група 70% от допитаните са били удовлетворени от своите " половинки " и като цяло се чувствали задоволени. Също при тази група шансът на дамите да стигнат до брак представлявал цели 150 %.

Докато в първата група над половината от дамите са били недоволни от мъжете както от взаимното общуване, по този начин и от битовите проблеми. Що се отнася до секса, то във втората първата 70% са били изцяло задоволени. Докато в първата група половината от интервюираните дами не са били удовлетворени.

Специалистите предлагат да не се бърза със секса през първите три месеца след запознаването. Идеалният миг, когато може да се премине от фаза на очакване към стадия на дейни дейности е в интервала сред третия и шестия месец.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР