Двойки с репродуктивни проблеми от България ще имат възможността да

...
Двойки с репродуктивни проблеми от България ще имат възможността да
Коментари Харесай

Щъркел от Гърция: Безплатни консултации за бебе с д-р Хари Карпузис

Двойки с репродуктивни проблеми от България ще имат опцията да се съветват с топ доктор от Гърция на 30 ноември 2018 година в София. Д-р Харалампос Карпузис е водещ експерт в южната ни съседка в региона на репродуктивната медицина, лекуване на инфертилитет и лапароскопски гинекологични интервенции. Топ експертът ще гостува у нас по покана на Звезделина Лютфи, шеф на Здравен информативен център „ МедикълКараджъ “, в границите на самодейността им да дават достъп на българските пациенти до последните постижения в медицината, като си партнират с едни от най-хубавите лечебни заведения и експерти от целия свят.
Кой е доктор Харалампос Карпузис?
Д-р Карпузис е създател и теоретичен шеф на Pelargos IVF – неповторима по рода си група от медицински експерти, които оферират холистичен метод в решаването на гинекологични и репродуктивни проблеми, в това число с донорски материал и сурогатно майчинство. Преди да се завърне в родината си през 2013 година, доктор Карпузис е специализирал и работил в едни от най-натоварените лечебни заведения в Лондон, Англия. Сертифициран е от British Fertility Society и от British Society of Colposcopies and Cervical pathology. Твърди, че в работата си следва интернационално възприетите правила, само че не се бои да ползва новаторски протоколи в сложни случаи.
Цялостен метод при лекуване на неплодородие
На гръцки език Pelargos значи „ щъркел “, по тази причина и от екипа на PelargosIVF имат вяра, че този знак на сбъднатата фантазия за бебе им оказва помощ да реализират високата успеваемост, с която се гордеят. Но също така разчитат на личен метод, внимание и новаторски способи. Предлагат самостоятелни съвещания и IVF/ICSI/IMSI лекуване, което може да се комбинира с PGS/PGD проби. Освен основния съветник доктор Карпузис, който е прочут АГ-специалист в Атина, екипът включва хематолог, ендокринолог, уролог, кожен лекар, психолог, диетолог и даже експерт по йога и шиацу. Всички те работят дружно за обезпечаване на холистична грижа, като в същото време си партнират с три от най-успешните инвитро центъра в Атина, тъй че всяка двойка може да избере мястото за осъществяване на лекуването съгласно особеностите на случая и бюджета си.
Когато казусът го постанова, двойките могат да се възползват от донорските стратегии, които се извършват по интернационалните протоколи и стандарти, с успеваемост 75-85%.
Инвитрооплождане в Гърция – за какво да?
Гърция е географски близка и позната страна, която в същото време предлага качествени медицински услуги на рационални цени. За доста двойки опцията да получат търсеното лекуване в страна от Европейски Съюз съставлява спомагателна сигурност и преимущество. Няма листи на чакащи за донорски яйцеклетки, а донорите са анонимни и наложително минават цялостен скрининг на здравословното си положение. В 95% от случаите експертите съумяват да намерят подобаващия донорски материал в границите на един месец, като при избора се вземат поради както физическите характерности на реципиента, по този начин особеностите на характера, обучение, обществен статус и други
Консултациите с доктор Хари Карпузис на 30 ноември в София са безвъзмездни, с авансово записване на телефоните на „ Медикъл Караджъ “: 0879 977 401 или 0879 977 402.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР