Двойката Йордан Петков и Ралица Козарска, завлекли приятели, са направили

...
Двойката Йордан Петков и Ралица Козарска, завлекли приятели, са направили
Коментари Харесай

Прокуратурата проверява онлайн кредитите след измама за 90 000 лв.

Двойката Йордан Петков и Ралица Козарска, завлекли другари, са създали признания
Прокуратурата и Българска национална банка ще ревизират има ли пропуски в системата за онлайн кредитиране. Това става, откакто Ралица Козарска и Йордан Петков от Стара Загора съумяха да излъгват трима души, като изтеглиха от тяхно име 90 000 лв..

Новината заяви пред NOVА представителят на районната прокуратура в Пловдив Атанас Илиев. По думите му фамилията е направило признания. Вече е говорено с банките, които са отпуснали заемите.

Ивета Попова от Хисаря, представяща се за една от жертвите, разгласява имената на мъжа и дамата, които съгласно нея са причинителите на измамата.

" Аз, моят другар и наша другарка - Хрисиана Христова, сме едни от жертвите. Измамниците са Ралица Козарска и Йордан Петков ", написа Попова. Тя приканва всеки от приятелите си, който има подозрения, да заяви в " Икономическа полиция " за " подвизите " на Йордан и Ралица.

Според прокуратурата двойката е кандидатствала за заеми напълно онлайн. След като девет банки одобрили молбите им, те превели парите по личните си сметки. Впоследствие проиграли по-голямата част от сумата на хазарт и си купили автомобил.

Извършителите са въвели в подвеждане хората, че желаят да ги снимат за карикатури и колажи. Снимали са и персоналните им карти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР