Двойката мъжки гей пингвини Меджик и Свен ще стават родители,

...
Двойката мъжки гей пингвини Меджик и Свен ще стават родители,
Коментари Харесай

Двойка гей пингвини ще стават родители

Двойката мъжки гей пингвини Меджик и Свен ще стават родители, като им бе предоставено яйце за мътене, написа в. "Метро ".

Двете пернати от типа генту са една от атракциите на аквариума си в Сидни поради нетрадиционната си ориентировка. Меджик и Свен оформиха постоянна сантиментална двойка през 2018 година, като започнаха да се кланят един различен. Това е сигурен симптом при държанието на пингвините, че желаят дружно да основат семейство. Свен подари на Меджик "специален камък ", с което дефинитивно скрепи връзката им. Служителите в аквариума тестваха родителските качества на морските птици, като им подметнаха подправено яйце. Пингвините незабавно го припознаха като свое.

Сега в аквариума желаят да създадат от Свен и Меджик същински родители. За задачата те взеха от хетеросексуална двойка същинско яйце и го дадоха за мътене на гейовете. Те незабавно се заеха със задачата. Родителите донори няма да са ощетени, тъй като когато в гнездото има две яйца, нормално се излюпва единствено едно от тях.

Няма да им бъде мъчно да отгледат поколение двата мъжки пингвина, тъй като при този тип родителските грижи, даже и при хетеросексуалните двойки, са еднообразно споделени от самеца и самката.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР