Двойката беше забелязана в ресторант Fouquet’s“ на Шанз Елизе. Във видеото

...
Двойката беше забелязана в ресторант Fouquet’s“ на Шанз Елизе.
Във видеото
Коментари Харесай

Брад Пит и Инес Де Рамон заедно в Париж (ВИДЕО)

Двойката беше видяна в ресторант „ Fouquet’s “ на Шанз Елизе.

Във видеото на френското издание „ Paris Match “ се вижда по какъв начин Брад и Инес седят един до различен, заобиколени от други звезди, скоро участвали на връчването на премиите „ Сезар “, написа БГНЕС.

Романсът на Брад Пит и Инес Де Рамон стана прочут за първи път през ноември предходната година, когато бяха видяни дружно на концерт на Боно в Лос Анджелис. Актьорът и дизайнерката се прегръщаха и държаха за ръце през цялата вечер.

По-късно Инес гостува на рождения ден на Брад в Холивуд и го придружи на афтърпартито за премиерата на новия филм „ Вавилон “. Източник, непосредствен до момичето, тогава съобщи пред „ People “, че Брад „ очевидно е доста влюбен в нея: това проличава от обстоятелството, че я докара на премиерата си “.

В края на декември влюбените си подариха сантиментално странствуване до Мексико за празненствата в новогодишната нощ. Източник разкри, че те са щастливи дружно и не е изключена сериозна връзка: „ Те се оправят добре. Няма стрес. Брад обожава това “, съобщи източникът.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР