Двойка медици от Небраска, сключили брак, след като се запознали

...
Двойка медици от Небраска, сключили брак, след като се запознали
Коментари Харесай

Почти без шансове за живот: Семейство медици осиновиха бебе, било в тяхното отделение

Двойка медици от Небраска, сключили брак, откакто се срещнали в отделението за интензивно лекуване, осиновиха недоносено бебе, за което са се грижили, написа abcnews.

Тейлър и Дрю Дерас работят в поделение за новородени, когато се срещат и вземат решение да обвържат орисите си като съпрузи. Те подписват брак през 2020 година Докато поставят грижи за бебета в интензивното поделение на болничното заведение в Небраска те срещата момиче, което трансформира целият им живот.

Към момента България е измежду страните с най-изостанал неонатален скрининг

Бебето, за което поставят грижи като медицински експерти, е недоносено и прекарва 8 месеца в болничното заведение, където са съпрузите, а след това е преместена. Тя е единствено на 23 седмици и 1 ден, когато попада в ръцете на медиците.

При раждането си те са разменени и по този начин всеки се озовал при биологичните родители на другия

„ Ела беше интубирана в продължение на няколко месец. Беше доста болна. Имаше моменти, в които лекарите ни споделяха: Следете я, не знам дали ще преживее тази нощ “, сподели “, споделя 31-годишният Тейлър.

Момиченцето съумява да оцелее и пораства в болничното заведение.

През декември 2021 година семейство Дерас научава, че Ела е без родители. Те вземат решение, че желаят да станат нейно приемно семейство.

И по този начин младите медици трансформират любовта си към пациента Ела в обич към дъщерята Ела. Те осиновяват момиченцето през 2023 година, като преди този момент са нейни приемни родители.

Снимка: Редакторски екип

Днес Дерас споделят, че Ела е витална и здравето ѝ продължава да се усъвършенства, до момента в който тя работи ежеседмично с логопеди и терапевти.

„ Сега тя върви, приказва и се развива по този начин, както едно 2-годишно дете. През есента тя ще стартира предучилищна подготовка “, споделя приемният ѝ татко.

Родителите споделят, че за тях Ела е тяхното дете „ знамение “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР