Дворецът Кенсингтън работи денонощно с големи реклами по плана за

...
Дворецът Кенсингтън работи денонощно с големи реклами по плана за
Коментари Харесай

Вътре в строго секретния план за завръщането на Кейт Мидълтън в обществения живот, тъй като помощниците работят денонощно

Дворецът Кенсингтън работи непрекъснато с огромни реклами по проекта за завръщането на принцесата на Уелс в публичния живот.

Екип, включващ най-близките помощници на Кейт и принц Уилям, техният информационен екип и някогашни чиновници на двореца, са съветвани като част от строго секретния план. Кралски източници споделиха, че придворните са поискали помощ и съвет след плевел интервал към отсъствието на принцесата от кралския живот след коремна интервенция през януари.

The Mirror схваща, че двама някогашни помощници, известни с това, че са „ одобрени специалисти по връзки с обществеността “, са били съветвани от екипа, претрупан със задачата да изготви новия график на Кейт след седмици на засилен надзор. Един от тях е нейният нов персонален секретар, подполковник Том Уайт, който се причисли към кралския екип през януари.

Преди това той е служил като конник на починалата кралица Елизабет II от ноември 2020 година до гибелта й през септември 2022 година Новият персонален секретар на принц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР