Движим се в правилната посока. Увеличават се учителските заплати. Полагаме

...
Движим се в правилната посока. Увеличават се учителските заплати. Полагаме
Коментари Харесай

Цветанов: Когато се харчат 1.5 млрд. лева, трябва да се вземе политически отговорно решение. Извинявам се на ДПС

Движим се в вярната посока. Увеличават се учителските заплати. Полагаме всички старания да се усилват пенсиите и това се случва. Минималната заплата също се усилва. Всичко това се дължи на вярната работа. За идната година, с помощта на доста положителната работа на приходните агенци, ще работим за увеличение на бюджета и на други браншове. Тук приказвам основно за бранш "сигурност ", опазване на здравето.

Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. "Нямаше метод да създадем коалиция с Българска социалистическа партия. Ние сме диаметрално противоположни. Те се пробват единствено да се конфронтират. На последния политически съвет изчистихме всички нередности с ПФ. Няма никакъв проблем. Ние залагаме единствено на обстоятелствата, политиките и резултатите от тях. За следващата година се плануват 624 млн. лв. за просветителна инфраструктура. Работим интензивно за развиването на всички райони. Предстои ни председателство на Европейски Съюз. Надявам се в действителност всички да се обединим и да работим за общата идея ", разгласи Цветанов.

"Красимир Велчев сервира своите извинения на Движение за права и свободи. Не би трябвало да се вършат разделения в Народното събрание. Аз също сервирам извинения към Движение за права и свободи след прочувственото изявление на Велчев, което беше във връзка законопроект на Движение за права и свободи. Ще беседвам с представители на Движение за права и свободи, с цел да се понижи напрежението и да не се позволява ескалирането му в парламентарна зала и сред политическите групи ", сподели още Цветанов във връзка желаната от Движение за права и свободи оставката на Красимир Велчев от ГЕРБ като ръководител на парламентарната Комисия по вероизповеданията и правата на индивида с претекста, че изказванията на Велчев насаждат ненавист и разделяне в обществото.

"Не упрекваме никого. Ние единствено излагаме обстоятелствата. Опитът да се търси борба на институциално равнище и приказките по тази тематика са погрешни. Направихме комисията за изтребителите, с цел да бъде всичко транспарантно. Говорим за милиарди. Не виждам никакъв лобизъм тук. Темата за превъоръжаването върви от 2010 година. Президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила посещава Унгария през 2014 година и става най-големият фен на самолетите "Грипен ". Всички могат да прочетат в медиите за свадите, които избухват там с покупката на тези изтребители. 2015 година Радев си подава оставката като шеф на Военновъздушни сили. Тя е върната и той стартира да дава отговор за избора на самолетите. 2016 година, няколко месеца преди да напусне структурите на армията, Радев вкарва осми аршин за избор на военен аероплан, който автоматизирано дисквалифицира единия от участниците. Това е неприемливо, тъй като само Народното събрание може да дефинира критериите. Служебното държавно управление работи доста бързо и взе неотложно решение, което учуди всички. Комисията в Народното събрание реши, че този осми аршин би трябвало да отпадне и диалозите с доставчиците да се проведат още веднъж. Парламентът е органът, който би трябвало да вземе решение за закупуването на самолетите. Когато се харчат 1.5 милиарда лв., би трябвало да се вземе политически отговорно решение. Никой не споделя, че процедурата би трябвало да започва изначало. В отчета написа, че би трябвало да отпадне този осми аршин и диалозите да продължат без него ", безапелационен беше Цветанов.

"В ГЕРБ сме солидарни и ще изчакаме последния период, с цел да внесем нашите оферти за Комисята по досиетата. Антон Тодоров е вероятен вид за ръководител на тази комисия. Относно свадите в Хасково мога да заявя, че там няма другарски или роднински кръг. На Делян добрев цялата му рода е от Хасковско. С жена му е същото състояние. В общината работи една негова братовчедка, а един от зам.-кметовете му е кум. Не виждам нищо неприятно в това, в случай че тези хора са експерти и си схващат от работата. Между другото те и двамата са подали оставки. В това време кметът на Хасково е на екскурзия в Хасково със подозрителен предприемач. Ние сме кардинални. Когато един кмет не извършва отговорностите си и политиките на ГЕРБ, ние се разграничаваме. Това е първият подобен случай. Трябва да имаш смелостта, когато допуснеш неточност да си я признаеш и да се разграничиш. Ние пазиме ползите на хората. Ще работим за развиването на Хасково и района. Хасково към този момент е привликателно място за вложение с помощта на работата на държавното управление ", приключи Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР