Движението за права и свободи ще се яви самостоятелно на

...
Движението за права и свободи ще се яви самостоятелно на
Коментари Харесай

Движението за права и свободи ще се яви самостоятелно на изборите

" Движението за права и свободи " ще се яви независимо на изборите. Това разгласи ръководителя на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ след съвещанието на централния съвет.

" Декларация няма да имаме на днешното съвещание на централния съвет. Като централния ни съвет мина по следния дневен ред: Анализ на настоящата политическа информация по райони, тъй като сме в предизборна обстановка . Основният предмет на централния ни съвет беше точката за приемане на решение за процедурни правила и критерии за номинация на претенденти и съответните решения, свързани с изборите ", разгласи Карадайъ.

Ръководителят на Центалния избирателен щаб е Мустафа Карадайъ , разгласи самият той. В него влизат още членове на Централното оперативно бюро и на Централния действен съвет на младежкото Движение за права и свободи.

" Най-важното решение е, приема процедурни правила и критерии за идните избори. Имаме един главен аршин, избираема персона с публичен престиж, която споделя концепциите на Движение за права и свободи и на либерализма ", разгласи Карадайъ.

" Единствената смяна, която имаме от други избори е датата и периодите ", разгласи ръководителят на Движение за права и свободи.

" Като политици в България, ние не сме затворени в пространството като част от евроатлантическото семейство: Европейския съюз и НАТО ние имаме сътрудници и съдружници. Освен това ние имаме съседи и интернационална и геополитическа активност, без значение дали сме на власт или в съпротива. Ние несъмнено би трябвало да се виждаме и имаме сътрудници, с които се виждаме ", отговори Мустафа Карадайъ на журналистически въпрос до каква степен е била значима срещата му с турския президент Реджеп Тайип Ердоган. И добави, че в енергийната рецесия, в която се намира България , Турция е една от страните, които играе значима роля за доставките на газ и въобще на първични материали в енергетиката .

" Политическото управление е доста благосклонно и добре гледа към своите съседи , в частност и към България в този развой ", разгласи ръководителят на Движение за права и свободи.

" България има потребност от Движение за права и свободи. България има потребност от " Движението за права и свободи ". Ако щете даже и във властта с цел да има сигурност и непоклатимост, с цел да има превъзмогване на рецесиите в България ", съобщи Карадайъ.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР