Движението за права и свободи (ДПС) регистрира листата си в

...
Движението за права и свободи (ДПС) регистрира листата си в
Коментари Харесай

Символна победа очаква ДПС на изборите в Разград

Движението за права и свободи (ДПС) записва листата си в Разград за идните парламентарни избори. Документите бяха импортирани в 14 ч. 22 мин. и 22 сек. от ръководителя на Областния съвет на Движението Мехмед Салим, общинския ръководител Али Назмиев и кметовете на общини в региона.

Символиката да внесем документите в този час е обвързвана с задачата на Движение за права и свободи в Разград на идните парламентарни избори да получи 22 222 гласа от региона, сподели след регистрацията регионалният ръководител Мехмед Салим. Той съобщи, че партията ще води положителна и толерантна акция, без интриги. Салим уточни, че представителите на Движение за права и свободи – деятели на Движението, членове на Областния съвет, общински кметове и ръководители са непрекъснато наоколо до хората и гласоподавателите, и оказват помощ с каквото могат, освен в предизборно време.

В листата има доста представители на младежката организация на Движение за права и свободи, което демонстрира, че водим една градивна политика, уточни регионалният ръководител на Движението.

Ето и листата с претенденти за народни представители на Движение за права и свободи в 18-ти Многомандатен изборен регион – Разград:

1. Ахмед Ахмедов (на снимката)

2. Ихсан Хаккъ

3. Хабибе Расим

4. Денис Татар

5. Севим Рамаданова

6. Едис Даудов

7. Анифе Салиева

8. Мехмед Салим
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР