Движението през прохода Рожен“ се ограничава за периода от 06:00

...
Движението през прохода Рожен“ се ограничава за периода от 06:00
Коментари Харесай

Внимание, шофьори! Движението през проход Рожен спряно за 3 дни

Движението през прохода „ Рожен “ се лимитира за интервала от 06:00 часа на 19.07.2019 година (петък) до 06:00 часа на 22.07.2019 година (понеделник), заради осъществяване на Събор на националното творчество и отглеждането на животни „ Рожен 2019 ”, оповестява trafficnews.bg.

От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че обиден ще бъде секторът от път II-86 Пловдив – Чепеларе – Соколовци – Смолян от км 84+360 (кръстовище за к.к. Пампорово) до км 95+653 (пътно кръстовище за с. Момчиловци в с. Соколовци).

За придвижване на директно преминаващите пътни транспортни средства да се употребява обходен маршрут: Проглед – к.к. Пампорово - Смолян – Соколовци и назад, като през този интервал, отпада възбраната за придвижване на МПС с маса с товар над 3,5 т. през републикански път ІІІ-8641 Пампорово –Смолян.

Промените в режима за придвижването ще се алармират с пътни знаци и указателни табели, а водачите ще бъдат осведомени навреме и насочвани по отбивния маршрут от регулировчици.

В региона на събора организацията на придвижване ще се реализира от чиновници на Министерство на вътрешните работи.

На територията на събора е неразрешено прекъсването и паркирането на моторно-превозни средства в лентите за придвижване от двете страни на пътното платно. Паркирането следва да се прави единствено в избраните за това места. При осъществено нарушаване колите ще бъдат репатрирани, а на нарушителите ще се постановат административни наказания.

Създадена е времена организация на придвижването на моторни транспортни средства и различни направления:

Поради упования нараснал трафик на придвижване по път II-86 Пловдив – Смолян, предлагаме на водачите на товарни коли да употребяват следните обходни направления:

- Пловдив - Кричим – Девин – Стойките - к.к. Пампорово – Смолян и обратно;

- Пловдив – Кърджали – Ардино – Смолян и назад.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР