Движението по Северната скоростна тангента в София в посока Ботевград

...
Движението по Северната скоростна тангента в София в посока Ботевград
Коментари Харесай

Четирима ранени при катастрофа на камион и коли на Северната тангента в София

Движението по Северната скоростна дъга в София в посока Ботевград краткотрайно се реализира в една лента заради злополука. Пътни служители на реда подкрепят трафика на място, оповестяват от Министерство на вътрешните работи и приканват водачите на транспортни средства да карат с нараснало внимание.

Инцидентът е станал в сектора преди Ботевградско шосе. Сигналът за злополуката е бил подаден преди 18 часа. Веднага на място са били пратени екипи на " Пътна полиция ", " Пожарна сигурност и отбрана на популацията и Спешна помощ. Ударили са се товарен и автомобил и четири леки коли. По първична информация двама души са потърпевши. Единият от тях е бил изваден от пожарникари от лека кола.

Временно придвижването по Северната скоростна дъга в посока Ботевград се реализира в една лента. Пътни служители на реда подкрепят трафика и поради образувалото се в сектора запушване пренасочват колите при разклона за Чепинци.
 Жена почина при преден конфликт на две коли край Симитли Обновена
Жена почина при преден конфликт на две коли край Симитли

Друга е потърпевша

" 24 часа " осведоми, че най-вероятно причина за злополуката е отнето преимущество. Според медията няма съществено потърпевши. Мъжът, изваден от пожарникарите от лека кола, в която е бил заклещен, е в схващане и е контактен.

По данни на bTV с изключение на двамата мъже, при случая е пострадало и дете . Мъж с тежки контузии в долната част на тялото е откаран във ВМА, а детето и татко му са настанени в болница " Пирогов " с травми на главата.

Нова телевизия оповестява и за четвърти потърпевш, който също е превозен в лечебно заведение .

Припомняме, че  при друга злополука в София тази заран.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР