Движението на влаковете, които заминават от Централна гара София, вече

...
Движението на влаковете, които заминават от Централна гара София, вече
Коментари Харесай

Нормализирано е движението на влаковете от Централна гара София

Движението на влаковете, които отпътуват от Централна гара София, към този момент е изцяло нормализирано и всички композиции се движат по разписание. Както е известно до 10:00 ч. тази заран влаковете от Централна гара не заминаваха във връзка със основаване на организация за осъществяване на спомагателните ограничаващи ограничения за пътешестване от и до град София.

Всички влакове, които отпътуват от Централна гара София, минават пренос без да стопират в гарите и спирките на територията на град София, като първите гари според от маршрута им на пътешестване след София са Елин Пелин, Костинброд, Яна, Реброво и Владая.

Движението на влаковете във всички останали гари по своя маршрут, ще се реализира без смяна в тяхното разписание.

Създадена е организация да бъдат проверявани основанията за пътешестване на заминаващите от Централна гара София. За тази цел е належащо при предприемане на пътешестване клиентите на БДЖ да разполагат със всички нужни документи и попълнени заявления с съображение за своето пътешестване.

Актуална информация за придвижването на влаковете клиентите на БДЖ могат да получат от формалната страница на сдружението (www.bdz.bg), на билетните каси, гишетата „ Информация ” и на националния информативен телефон 0700 10 200.

БДЖ приканва своите клиенти да бъдат виновни за своето здраве и здравето на другите и да подхващат пътешестване единствено при неотложна нужда!
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР