Движението на пътни превозни средства по ул. Иван Вазов“ се

...
Движението на пътни превозни средства по ул. Иван Вазов“ се
Коментари Харесай

Затварят основна улица в централната част на Пловдив, ето защо

Движението на пътни транспортни средства по ул. " Иван Вазов “ се стопира през днешния ден за времето от 18:30 до 19:30 часа, оповестиха от Оперативна програма " Организация и надзор на превоза ".

Затварянето на улицата от бул. " Руски " до площад " Централен " се постанова, защото оттова ще премине танцово-карнавалният церемониал, който е измежду събитията в афиша на тазгодишния фестивал за улични изкуства " 6Fest 2022 “. Атрактивното шествие ще продължи по Главната улица до Римския стадион.

Парадът ще бъде предвождан от Театър на огъня и сенките Fireter и техния 10-метров змей, направляван от актьори на кокили. Ще забележим и танцьорите от хип-хоп класовете на 6Fest от същата заран. Групите от Пловдив The Center и Dance Homе ще изиграят лични хореографии. " 6Fest " се осъществя с финансовата поддръжка на Национален фонд " Култура " и Фондация " Пловдив 2019 ".

Улица " Иван Вазов " е съществена улица в централната част на град Пловдив. Тя свързва площад " Централен " с Централната железопътна гара в града и е първата съвременна улица на Пловдив. До 1920 година улицата е носила името " Станционна ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР