"Движение България на гражданите" отказва да участва в поредната братоубийствена

...
"Движение България на гражданите" отказва да участва в поредната братоубийствена
Коментари Харесай

ДБГ няма да участва на евроизборите

"Движение България на жителите " отхвърля да взе участие в следващата братоубийствена борба сред десни партии на идните Европейски избори.

В известие до медиите ДБГ показват, че през миналите 6 месеца са провели задълбочени договаряния с представители на всички партии от достоверното център-дясно пространство:

"Усилията ни да изградим необятно демократично обединяване, основаващо се на правилата на равнопоставеност и партньорство бяха отхвърлени. Желанието ни да работим дружно за излъчването на минимум един евродепутат, който без съмнения да стане представител на достоверната десница в групата на Европейската национална партия, получи срещуположен отвод.

На идните Европейски избори българската десница ще се яви разграничена – едната част се съюзи с ГЕРБ, другата взе участие в тактическа коалиция, третата ще се яви независимо. Нито един от тези 3 формата няма силите или желанието да спре популизма и да разбие корупционния модел на ръководство в страната. Докато не престават деструктивните дейности и борбите за превъзходство вдясно, демократичните хора постоянно ще губят войната за България.

Ето за какво, ние от Движение България на жителите считаме за най-морално в тази обстановка да не участваме в идните избори за Европейски парламент. През идващите месеци ДБГ ще работи интензивно за подготовката на партията за явяване на локалните избори през есента на 2019 година, на които ще участваме с всички сили в битката за срутване на феодалните замъци на ГЕРБ и Българска социалистическа партия в българските общини ", разясниха от партията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР