Двете неща - корупцията и руското влияние, са свързани изключително

...
Двете неща - корупцията и руското влияние, са свързани изключително
Коментари Харесай

Христо Иванов: Радев влиза в ролята на главен руски лобист в ЕС

" Двете неща - корупцията и съветското въздействие, са свързани извънредно тясно. България с години е затъвала в корупция и съветско въздействие.

 

Трябва да сме дейна страна, която споделя, че желае да се освободи от това въздействие, само че нашият президент го брани. Радев от ден на ден влиза в ролята на основен съветски лобист в Европейски Съюз ", сподели още той пред БНР.

 

" Ние споделяме, че има опция да се направи държавно управление, което може да прави промени. На този стадий нашето партньорство е с българските жители. Искаме от тях мандат ", уточни Иванов. 

 

Според него новият лист със глобени по закона " Магнитски " е избор на съмнение към българските правоохранителни институции. Службата за надзор над задграничните активи и Министерството на финансите на Съединени американски щати в петък разпространиха още един лист по световния закон " Магнитски ".

 

" Това е голям пестник за България. Трябва да се захванем да си оздравим страната и институциите. От години не вършим нужните промени. Този вид интервенции са крайни ограничения. Докарваме се до положение на полувменяемост на страната и на нейните институции. След този акт какъв Шенген ще търсим? Как ще желаеме шерване на информация? ", посочи Христо Иванов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР