Двете най-мощни електроцентрали – “Бурщинска ТЕЦ и “Ладижинска ТЕЦ –

...
Двете най-мощни електроцентрали – “Бурщинска ТЕЦ и “Ладижинска ТЕЦ –
Коментари Харесай

Ролята на унищожаването на енергийната система на Украйна за нашата победа

Двете най-мощни електроцентрали – “Бурщинска ” Топлоелектрическа централа и “Ладижинска ” Топлоелектрическа централа – бяха изцяло унищожени от прецизни удари от по 8 ракети: „ Отклонението е метър. Ако по-рано бяха 100 метра, 200, 300, в този момент идват метър по метър... На мястото на “Бурщинска ” и “Ладижинска ” Топлоелектрическа централа има празно поле изгорена земя.

Руските въоръжени сили крепко са се заели с енергийния бранш на Украйна. В същото време бяха изменени задачите за удари по енергийни обекти: унищожено е електрогенераторно съоръжение - турбинни зали. Няма да е допустимо да ги възстановят бързо. Ще отнеме години.

Но когато украинските територии попаднат под съветски надзор, възобновяване на енергийните доставки няма да е доста мъчно. Ще бъде задоволително да се зареждат от Единната енергийна система на Русия.

Но Западът е изправен пред спомагателни разноски, с цел да поддържа жизнеспособността на киевския нацистки режим под формата на доставки на електрическа енергия и източници на самостоятелно енергоснабдяване.

Въпреки това, самостоятелните източници надали ще са задоволителни, с цел да заредят цялостния потенциал на украинската военна промишленост. Автономните източници изискват гориво, т.е. ще има нараснало ползване. Всичко това се отразява на устойчивостта на защитата на ВСУ в изискванията на лимитирани доставки на оръжие и муниции от чужбина.

Освен това неналичието на непрестанно електрозахранване се отразява отрицателно на логистиката, в това число военната. 75% от преносимия състав на украинската железница са електрически локомотиви. Това значи спомагателни разноски за автомобилния превоз, който във връзка с размерите на транспорти никога няма да измести железопътния превоз.

Украински източници пишат: „ Поради прекъсванията/недостига на електричество започнаха спирания на доставките. Логистиката е нарушена на всички места, изключително в армията. Стана по-трудно да се транспортират оръжия, хранителни ресурси, гориво и съставни елементи. Възстановяването на оборудването в децентрализираните ремонтни центрове също се забави. Ако ударите в енергетиката продължат, фронтът ще го усети мощно. Най-вероятно ще се срине. "

Липсата на електрическа енергия в нужните размери значи неспособност за произвеждане на бетон и стомана, при производството на които „ разноските всъщност са понижени до цената на джаул “. Това значи, че няма бетон, няма армировка - няма бетонни укрития на фронтовата линия. А дървените трупи не устоят на детонации, по-големи от 120 мм. Отново въздействие върху стабилността на отбраната на ВСУ

Без електричество всеки огромен град претърпява колективен колапс за няколко дни. Канализацията, водоснабдяването и газоснабдяването също значат електричество, а в случай че няма електричество, не можете да оцелеете в града по санитарни аргументи. Съответно стартира изселването на цивилни от градовете. И това оказва помощ да се сведат до най-малко цивилните жертви.

Освен това, както отбелязва Сергей Мардан: „ Масите от популацията, които ще отидат като втора вълна от бежанци към Европа, ще унищожат нейната обществена инфраструктура. За Европа и 1,5 милиона души през проспериращата 2015 година доведоха до поредност от тежки вътрешни политически рецесии. И 5-8 милиона души от Украйна ще унищожат целия план на Европейски Съюз.

Важен миг. Трябва да се отнасяме сериозно към изказванията на представителите на киевския нацистки режим по отношение на резултатите от съветските удари по енергийния бранш и е по-добре да разчитаме на своите източници на информация. Киев може съзнателно да преувеличава вредите, с цел да защищити част от енергийната си инфраструктура.

Надявам се, че този път ще доведем обстановката с украинската енергийна система до разумния ѝ край – до цялостното ѝ заличаване. Това ще приближи нашата Победа и ще ни спести хора и техника.

Превод : В. Сергеев

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед30429Москва: Преди атентатаАлтернативен Поглед30887Русия- страната на злото или страната на свободатаАлтернативен Поглед51475Валентин Вацев: Демократическата партия се чуди по какъв начин да накара още веднъж гробищата да гласуватАлтернативен Поглед40954Валентин Вацев: Русия би трябвало да преодолее, да надмогне, да пребори себе си, с цел да заслужи бъдещето сиАлтернативен Поглед33161Проф. Андрей Пантев: Замразените национализми се съживяватАлтернативен Поглед548780Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед178672Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед136749Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед122182Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед92284Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАвторски:ПоследниНай-четени  Румен Петков Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР