Двете национални програми на БНР - Хоризонт“ и Христо Ботев“,

...
Двете национални програми на БНР - Хоризонт“ и Христо Ботев“,
Коментари Харесай

Лято 2018 с БНР – музика и новини



Двете национални стратегии на БНР - „ Хоризонт “ и „ Христо Ботев “, както и деветте районни станции, ще излъчват по лятна програмна скица. През дейния интервал на отпуските на честотите на Българското национално радио ще звучат новинарски излъчвания, къси систематизирания от протичащото се денем и седмицата, както и обособени блокове с богато многообразие от разнообразни стилове музика.

Програма „ Хоризонт “, която е водач по доверие съгласно последното изследване на авторитетната организация „ Ройтерс “, ще е в режим на лятна скица от 16 юли до 9 септември.

До привършване на парламентарната сесия през целия месец юли слушателите ще имат опцията да проследят настоящите мнения по горещите тематики от миналата седмица по „ Неделя 150 “.

Журналистическото авторско предаване, което се реализира от водещите, редакторите и репортерите на „ Хоризонт “ - „ Седмицата на бързи обороти “ - ще звучи през целия интервал на олекотената програмна скица.

Сутрешният, обедният и вечерният уведомителен бюлетин на „ Хоризонт “ през цялата седмица остава в ефира по същото време – надлежно сред 07.00 ч. и 07.15 ч., 12.00 и 12.15 ч. и 19.00 и 19.15 ч.

Предаването „ Преди всички “ ще осведоми слушателите си в задатък по всички злободневни тематики в региона на политиката, стопанската система, обществените действия, културата и спорта.

Концерти сред 10.05 и 12.00 ч. ще се излъчват всеки работен ден. На мястото на емблематичното предаване „ 12 плюс 3 “ ще звучи „ 12 плюс 4 “.

Музикална линия по „ Хоризонт “ ще има от понеделник до четвъртък сред 16.05 и 18.00 ч.

През юли „ Хоризонт за вас “ ще звучи всеки петък сред 12.15 и 17.00 ч., а през целия август до 9 септември ще е в същия ден и пояс, само че с час по-кратко.

През целия летен интервал в петък след обед „ Хора, пътища, коли “ ще осведоми водачите и пътуващите за настоящата конюнктура в страната.

От 9.30 часа в през целия месец юли по „ Хоризонт “ ще звучи „ Събота 150 “.

В лятна програмна скица от 2 юли до 9 септември е към този момент националната стратегия „ Христо Ботев “. През последните две години тя се утвърди със своя културно-образователен, публицистичен и музикален профил. Предстоят ограничения за засилено онлайн наличие на програмата, както и преструктуриране на детската продукция.

Радио „ София “ ще държи осведомени столичани по отношение на ритъма на събитията в столицата.

Музикалните водещи ще работят с упоритостта за привличане на все по-голяма младежка публика.

Общо пет осведомителни излъчвания на „ Хоризонт “ ще се излъчват и по радио „ София “.

За трафика в столицата слушателите ще научават както от следобедните излъчвания от 17.00 ч., по този начин и от личните вести, които ще се излъчват всеки ден в 10.30 и 16.30 ч.

На лятна програмна скица до началото на новия политически сезон минават всички девет районни станции на БНР. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР