Две учителки по на около 50 години са убити при

...
Две учителки по на около 50 години са убити при
Коментари Харесай

Две учителки са убити при нападение в училище в Малмьо

Две учителки по на към 50 години са убити при нахлуване в приблизително учебно заведение в южния шведски град Малмьо нощес, заяви осведомителната организация Aftonbladet, представена от БГНЕС. Жертвите са били намушкани с нож, оповестяват локални медии. Двете дами са били откарани с кола за спешна помощ в локална болница, където умряли от раните си.
По съмнение в убийството е задържан 18-годишен възпитаник в учебното заведение. Той е арестуван единствено 10 минути след приемането на сигнала. Полицаите пристигнали във очевидно спокойното учебно заведение, само че разкрили двете ранени дами и младежа на третия етаж. У него са открити секира и нож.
Полицията заяви, че обвиненият не е имал престъпно досие или съмнително държание. Мотивът за дейностите му остава незнаен и към този момент няма доказателства за необикновена връзка сред него и учителките.
Началникът на полицията в Малмьо Петра Стенкула съобщи, че домът на обвинения се претърсва.
При нападението в постройката на учебното заведение имало към 50 души. Полицията евакуирала всички и претърсила целия регион, само че не разкрила "никакви индикации " за повече причинители.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР