Две трети от републиканските избиратели казват, че вярват на Доналд

...
Две трети от републиканските избиратели казват, че вярват на Доналд
Коментари Харесай

Републиканските гласоподаватели подкрепят с огромно мнозинство Доналд Тръмп да управлява икономиката на САЩ

Две трети от републиканските гласоподаватели споделят, че имат вяра на Доналд Тръмп повече от всеки различен претендент за президент на Републиканската партия за ръководство на стопанската система на Съединени американски щати, съгласно изследване на FT-Michigan Ross, което акцентира неговата доминация по въпросите на хляба и маслото седмица преди началото на първичния сезон.

Констатациите са изключително проблематични за Ники Хейли, някогашния губернатор на Южна Каролина, който се издигна в социологическите изследвания и се трансформира в най-голямата опасност на някогашния президент.

Само 8 % от гласоподавателите републиканци споделиха, че тя ще бъде техният избор да се оправят с стопанската система на Съединени американски щати, до момента в който 67 % избраха Тръмп. Рон ДеСантис, губернаторът на Флорида, чиято несполучлива акция беше изпреварена от Хейли в някои щати с предварително гласоподаване, беше изборът на 9 % от интервюираните.

Кукусите в Айова на 15 януари ще дадат първи удар примитивен развой, в който републиканците ще изберат претендента на своята партия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР