Две свободни работни места за младежи до 29-годишна възраст са

...
Две свободни работни места за младежи до 29-годишна възраст са
Коментари Харесай

Двама младежи могат да започнат работа в Бюро по труда - Асеновград

Две свободни работни места за младежи до 29-годишна възраст са разкрити за Дирекция " Бюро по труда " - Асеновград. Те са от квотата на Програма " Старт на кариерата " за работа във ведомства за 2021 година И двете позиции са за Отдел " Социална протекция " и са за интервал от една година. За тях могат да аплайват приключилите филантропични науки, обществени действия. педагогика, логика на психиката, право.
Изискване за компетентност - " Социални действия ", " Социална педагогика ", " Специална педагогика ", " Психология ", " Право ", " Социална работа ". Сред спомагателните условия към претендентите е да имат компютърна просветеност. За по програмата могат да аплайват безработни младежи, ненавършили 29-годишна възраст към 30.10.20 година, и регистрирани в Дирекция “Бюро по труда ” - Асеновград.
 Разкриват изнесено работно място на старозагорското бюро по труда Разкриват изнесено работно място на старозагорското бюро по труда
Дирекция „ Бюро по труда ” - Стара Загора, взаимно с община Стара Загора разкриват изнесено работно място за регистрация на...
Важно изискване е да нямат трудов стаж по добитата от висшето обучение компетентност. Желаещите младежи могат да подават своите документи за кандидатстване за работни места в цялата страна - в " Бюро по труда ", в което са регистрирани, като заети или безработни, търсещи работа. Документи се одобряват и по електронен път - посредством оповестения на уеб страницата на Агенцията по заетостта формуляр. Крайният период за кандидатстване е 30.10.20 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР