Две ще бъдат новите попълнения в Локомотив София, съобщава Мач

...
Две ще бъдат новите попълнения в Локомотив София, съобщава Мач
Коментари Харесай

Данило Дончич набеляза двама чужденци за селекцията в Локо София

Две ще бъдат новите попълнения в Локомотив София, оповестява „ Мач Телеграф ”. В момента треньорът Данило Дончич избира от играчите, които са му били препоръчани от управлението. Става въпрос за чужденци. Засега от „ Надежда ” не прецизират на какви постове имат потребност от поддръжка.

Със сигурност до този миг има единствено един напуснал. Това е Алан Диас, макар че непрекъснато се приказва, че той няма да бъде единствен. „ Никой не желае да си върви от Локомотив ”, безапелационни са „ червено-черните ”.

Тимът ще се готви напълно на родна земя по време на подготовката. На този стадий обаче не се възнамерява лагер. Заниманията ще се организират в клубната база, а сред тях футболистите ще бъдат с околните си. Не е изключено обаче въпреки всичко да има къс лагер в някой от курортите ни, само че той няма да е дълъг.

Вече са ясни обаче датите за контролите и противниците в тях. На 20 януари Локомотив ще се изправи против ЦСКА 1948, а на 26-и „ железничарите ” ще срещнат Балкан от Ботевград. Ден по-късно е плануван мач със Септември София. Три ще бъдат инспекциите през февруари – с Пирин в Благоевград на 3-и, с Марек (7), а последната контрола ще е на 10 февруари против Спортист в Своге.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР