Две седмици арест получи пловдивчанин, уринирал и маструбирал пред майки

...
Две седмици арест получи пловдивчанин, уринирал и маструбирал пред майки
Коментари Харесай

Гнус в Пловдив! Пиян мастурбира и уринира пред деца

Две седмици арест получи пловдивчанин, уринирал и маструбирал пред майки с деца. Освен, че преспал в ареста, нарушителят бил изправен и пред съда с обвиняване за дребно безчинство. Това съобщи TrafficNews.
Неприятният случай, станал притежание на десетки минувачи, дами и дребни деца, се разиграл преди седмица до постройката на Областна администрация.
Семейство с дребни деца посетили детската площадка на площад „ Никола Мушанов “. Докато хлапетата играели, съпрузите се настанили на една от пейките. На прилежаща обаче бил мъж, във очевидно нетрезво положение, който не свалял взор от двойката. Не след дълго непознатият мъж станал и се е обърнал към близкото кошче за отпадък. С периферното си зрение бащата видял, че непознатият за него си разкопчава панталона.
Виждайки това, брачната половинка му отишла при децата им, а той направил забележка на пияния жител да не пикае в съда за боклук. Заглеждайки се обаче, пловдивчанинът забелязал по какъв начин пияният е извадил половия си орган и мастурбира. Докато се самозадоволявал той се бил обърнал с лице към детската площадка и гледал децата и майките им.
Ядосан таткото заплашил онаниста с полиция. Това обаче по никакъв метод не трогнало пияния мъж. Последвало позвъняване до незабавният телефон 112. Макар да чул диалога по телефона с полицията, пияният мастурбиращ мъж не прекратил заниманието. Едва след идване на униформените „ забавата” завършила, а нарушителят - спретнат в близкото районно.
На идващия ден, към този момент трезвен, мъжът се изправил пред пловдивския Районен съд. Пред съдиите той отрекъл да е правил каквито и да са непристойни дейности. Тези изказвания обаче внезапно се разминават с показанията на родителите на площадката, видели какво прави пияният извършител.
От характерностите на последния показани в правосъдна зала, излиза наяве, че това не е първата сходна демонстрация, за което същият е измамен под административно наказателна отговорност. Оказва се, че въпросният мъж е и съден.
Поради това магистратите постановиха най-тежкото наказване планувано в закона за дребно безчинство, а точно „ задържане”, като размерът е 15 дни.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР