Две са първоначалните версии, по които се разследва катастрофата от

...
Две са първоначалните версии, по които се разследва катастрофата от
Коментари Харесай

Две са версиите, по които разследват катастрофата в Силистренско

Две са първичните версии, по които се проверява злополуката от през вчерашния ден сред селата Вокил и Руйно, община Дулово, при която починаха трима души, а 17-годишно момче е в реанимацията на силистренската болница, съобщи БНР.

Колата се е преобърнала минимум 6-7 пъти, заяви наблюдаващият прокурор Теодор Желев.

Освен починалите в автомобила е имало още двама пасажери. В ОАРИЛ на силистренската болница е настанен 17-годишен юноша.

" Със строшен шиен прешлен, със счупени ребра и голям брой други контузии. Намира се в болнично заведение. Последният юноша изхвърча от автомобила, след което се съвзема и пеш стига до с.Руйно, където алармира за настъпилото пътнотранспортно произшествие ".

След оглед на произшествието е стартирано досъдебно произвеждане за причиняване на гибел и телесни повреди на повече от едно лице, заради несъобразителност.

Проби за упойващи субстанции и алкохол са взети както от починалите, по този начин и от оживелите, сподели още прокурор Желев.

" Това, което прави усещане по самия механизъм на настъпване на ПТП-то - това е доста евентуално поради и съществуването на амбалаж от алкохол в самия автомобил. По всяка възможност, за момента, повода за настъпване на ПТП-то е загубване на ръководството заради несъобразена скорост ".

Статистиката за миналото денонощие сочи, че в страната са станали 28 произшествия, с един умрял и 35 ранени.

В София са регистрирани пет тежки случая и 28 леки, при които няма жертви, само че има петима потърпевши.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР