Две пътнотранспортни произшествия, станали днес в района на село Български

...
Две пътнотранспортни произшествия, станали днес в района на село Български
Коментари Харесай

Засилен трафик и катастрофи в последния от серията почивни дни, има загинал

Две пътнотранспортни катастрофи, станали през днешния ден в региона на село Български извор, са затруднили придвижването в посока София , осведоми БНР. Колоната от коли, пътуващи към столицата, е достигнала до към 3 км.

При тунелите на Автомагистрала " Хемус " - " Правешки ханове " и " Ечемишка ", няма скупчване на коли.

От Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че краткотрайно придвижването по пътя сред Сандански и Благоевград в региона на Кресненското дефиле минава в двете посоки в една лента поради катастроф а, а трафикът се контролира от " Пътна полиция ". По информация от Министерство на вътрешните работи случаят е станал сред две леки коли и е провокиран от пийнал водач . Няма данни за съществено потърпевши хора.

Натоварен е трафикът на влизане в страната при съвсем всички пропусквателни пунктове.
 Кола се обърна по таван на Подбалканския път
Кола се обърна по таван на Подбалканския път

Шофьорът е без съществени пострадвания

Около 15.00 ч. от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че е основана организация за разполагане на спомагателни екипи на входовете и на изходите на огромните градове за подкрепяне на трафика. От полицията регистрираха интензивно придвижване към столицата и другите огромни градове и в пътния сектор Симитли-Железница.

Българска телеграфна агенция осведоми, че злополука с жертва е затворила за часове околовръстното шосе на Попово , като движението е било пренасочено през града. Говорителят на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Търговище Ани Кръстева е обявила пред организацията подробности за тежкото пътно произшествие. Сигнал случая е получен в 12:40 часа. Катастрофата е станала сред два леки автомобила. Пострадали са двама души.   72-годишен мъж от поповското село Славяново, карал едната кола, е умрял в болничното заведение. Пътувалата с него жена е настанена в болница в Търговище за наблюдаване.

На водача на другия автомобил е взета проба за алкохол, която е негативна.
 Швейцарец почина в злополука във Врачанско
Швейцарец почина в злополука във Врачанско

57-годишният мъж е карал с несъобразена скорост
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР