Две от основните фигури в екипа на Димитър Бербатов -

...
Две от основните фигури в екипа на Димитър Бербатов -
Коментари Харесай

Стилян Петров и Мартин Петров: Надяваме се, че клубовете са узрели и няма да са поддадат на натиск

Две от главните фигури в екипа на Димитър Бербатов - Стилиян Петров и Мартин Петров - приказваха пред репортерите при идването си пред столичния хотел, където ще се организира Извънредният избирателен конгрес на БФС.

Пред публицистите Стилиян беше безапелационен, че клубовете би трябвало да гласоподават за това българският футбол да се освободи и също така изрази вяра, че кандидатурата на Димитър Бербатов ще бъде подкрепена от тези, които " желаят положителното на българския футбол "

" Българският футбол би трябвало да се освободи. Ако българският футбол желае да продължава по същия метод, ще продължи. Ако желае да види нещо друго, ще гласоподава... Ние сме се срещнали с безусловно всички клубове. Показали сме почитание от най-малките до най-големите. Те ще преценяват дали тази система би трябвало да работи по този метод. Желанието има огромно, само че културата и метода на работа на някои хора не се е трансформирала и няма да се промени. Това е огромният проблем. Дано клубовете към този момент са узрели ", съобщи Петров.

" Надявам се, че ще получим поддръжката на тези, които желаят положителното на българския футбол, желаят да работят и да виждат, че продуктът български футбол се развива, както техните клубове и гении. Те ще преценяват дали сме създали задоволително през последните три години, с цел да ги убедим ", добави рекордьорът по брой мачове с екипа на националния тим на България, който дефинира Георги Градев, Георги Захариев и Манол Иванов като лицата, които се борят за смяната и в това време разкритикува Михаил Касабов и Георги Иванов-Гонзо за непозволено потребление на системата на БФС.

В същото време Мартин Петров разяснява сбито изявлението на Наско Сираков, който разгласи, че ще " гласоподава за Левски ".

" Много хубаво изявление. Точно. Той няма да ви каже за кого ще гласоподава. Те си преценят ", показа бързоногият футболист.

" Надявам се, че клубовете са узрели и да не се подават на напън. Да гласоподават със своето сърце и чиста съвест. Не ги разделяме на огромни и дребни. На всички сме посочили нужното почитание ", сподели още някогашният състезател на ЦСКА, Волфсбург, Атлетико Мадрид, Манчестър Сити и други.

Извънредният избирателен Конгрес на БФС стартира през днешния ден в 10:30 часа, а събитието ще бъде излъчено НА ЖИВО в YouTube канала на БФС.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР